Учество на GtmSmart во Виетнам Ханој Плас: прикажување на иновативни технологии

Учество на GtmSmart во Виетнам Ханој Плас: прикажување на иновативни технологии

 

Вовед

Изложбата во Виетнам Ханој Плас во 2023 година повторно стана фокусна точка на глобалната пластична индустрија, а GtmSmart учествуваше со возбуда, прикажувајќи бројни иновативни технологии. Како високотехнолошка компанија ангажирана во истражување, развој, производство, продажба и сервисирање, GtmSmart е посветена на обезбедување на напредни пластични машини за термоформирање и решенија, поттикнувајќи го развојот на пластичната индустрија.

 

Учество на GtmSmart во Виетнам Ханој Плас

 

Градење партнерства
Учеството го привлече вниманието на експертите од индустријата, добавувачите и потенцијалните клиенти. Преку длабински интеракции со посетителите на изложбата, претставниците на компанијата ги покажаа способностите за истражување и развој на GtmSmart, иновативните концепти и нивоата на услуги. За време на изложбата, претставниците на компанијата одржаа блиски дискусии и деловни преговори со важни партнери во индустријата, барајќи можности за соработка и заеднички развој.

 

Учеството на GtmSmart во Виетнам Ханој Плас-реставрирано

 

Прикажување технологии

1. Пластична машина за термоформирање
Линијата на машини за термоформирање на GtmSmart привлече големо внимание. Намашина за термоформирање користи напредни техники за греење за ефикасно трансформирање на пластичните листови во производи со различни форми. Без разлика дали произведува кутии за пакување храна, куќишта за електронски производи или компоненти за медицинска опрема, машината за термоформирање ги задоволува барањата на клиентите и испорачува готови производи со висок квалитет.

 

2. PLA машина
Значајно признание добија и PLA машината за термоформирање на GtmSmart и машината за правење пластични чаши. Полилактична киселина (PLA) е биоразградлива биопластика која е еколошка. Комбинацијата на напредна технологија за термоформирање и својствата на PLA материјалите во PLA машината за термоформирање иМашина за правење пластични чаши производство на висококвалитетни PLA контејнери за храна и чаши за пијалоци. Овие производи не само што поседуваат одлични механички перформанси, туку и ефикасно го намалуваат влијанието врз животната средина, усогласувајќи се со барањата за одржлив развој.

 

3. Формирање машина
Индустриската машина за формирање вакуум на GtmSmart имашина за формирање негативен притисок го поттикна интересот на индустриските професионалци. Индустриската машина за формирање вакуум користи вакуумско вшмукување за да ги прилепува пластичните листови на калапи и да постигне обликување преку процесите на загревање и ладење. Машината за формирање негативен притисок, од друга страна, користи принципи на негативен притисок за да изврши притисок врз пластичните плочи, обезбедувајќи нивно прилепување до калапи за време на обликувањето. Овие два методи на формирање се флексибилни и сигурни, што ги прави погодни за производство на производи со сложени форми.

 

4. PLA суровини
Имено, PLA суровините на GtmSmart исто така привлекоа значително внимание од посетителите на изложбата. PLA суровините се биоразградливи биопластични материјали кои се користат во производството на различни пластични производи, усогласени со принципите за заштита на животната средина и одржлив развој.

 

Виетнам Ханој Плас-реставриран

 

Заклучок
Генерално, изложбата на иновативни технологии на GtmSmart на изложбата во Виетнам Ханој Плас 2023 година привлече широко внимание од професионалците во индустријата. GtmSmart ќе продолжи да се посветува на истражување и развој, како и на производство на пластични машини за термоформирање со високи перформанси, давајќи поголем придонес во глобалната пластична индустрија.


Време на објавување: 15-ти јуни 2023 година

Испратете ни ја вашата порака: