Прашања и одговори за грижите на клиентите на машината за термоформирање GTMSMART (1)

GTMSMART Machinery Co., Ltd. е високотехнолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство, продажба и услуги. Нашите главни производи вклучуваат машина за термоформирање и машина за термоформирање на чаши, машина за формирање вакуум, машина за формирање со негативен притисок и машина за фиока за садници итн. Ние целосно го имплементираме системот за управување со ISO9001 и строго го следиме целиот производствен процес. Сите вработени мора да поминат професионална обука пред работа. Секој процес на обработка и склопување има строги научни технички стандарди. Одличниот производствен тим и комплетниот систем за квалитет ја обезбедуваат точноста на обработката и монтажата, како и стабилноста и сигурноста на производството.

 

Темата на овој број е прашањето и одговорот заавтоматска машина за термоформирање со три станици со позитивен и негативен притисок.
1. П: Што еМашина за правење садови за храна за еднократна употребапогоден за?
А:Паметната машина за термоформирање се нарекува и PLA разградлива и компостлива пластична кутија за ручек, чинија, машина за термоформирање на послужавник, применливи материјали: PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEEK, итн. Тип на производ: различни разградливи пластични кутии, контејнери, чинии , капаци, садови, чинии, лекови и други производи за пакување со блистер.

 

2. П: Дали грејната тула се контролира посебно?
А:индивидуална контрола

 

3. П: Која е дебелината на листот на машината за автоматско термоформирање со три станици со позитивен и негативен притисок?
А:0,2-1,5 мм (до 2,5 мм, ако дебелината на листот надминува 2,5-3 мм, се препорачува машина за вбризгување)

 

4.П: Која е брзината на машината за термоформирање на садот за храна?


А:Испразнете ја машината 30 пати/мин., зависи од материјалот и од вистинскиот производ

 

5. П: Кој е методот на загревање наповеќестационална машина за термоформирање?


О: Греење нагоре и надолу, контролирано одделно (тенок лист, може да се загрева сам; дебел лист, може да се загрева горе-долу заедно)

Untitled-1-Restored


Време на објавување: Декември-19-2022 година

Испратете ни ја вашата порака: